måndag 14 maj 2012

Vaniljcupcakes med jordgubbsmousse

Dessa smarriga cupcakes består av en sats vaniljcupcakes enligt basrecept och några skivor jordgubbar i smeten. Till frosting har jag gjort vispad grädde med tårtmousse i vaniljsmak och mosade jordgubbar. Det blev en väldigt fräsch somrig smak på dessa, så det kommer blir fler sådana här i sommar.


Chokladcupcakes med nötcreme

När jag skulle göra cupcakes sist så fick jag för mig att "hotta upp" basreceptet för chokladcupcakes lite grann. Tittade i mina gömmor vad jag hade hemma som  kunde vara användbart och det slutade med att jag hällde i en klick nötcreme i varje cupcakes innan de skulle in i ugnen. För att matcha smaken gjorde jag en frosting bestående av nutella, lite färskost och så mycket florsocker att jag fick lagom konsistens på frostingen. Supersmarrigt blev det!


Cupcakes i tyg





 När jag skulle sy en nåldyna för ett par veckor gjorde jag ett misstag, som resulterade i att jag fick idén till dessa små godinar. Nu har jag utvecklat idén lite och sytt fast "cupcakesen"  i silikonformar så att de blir lekvänliga. 

torsdag 10 maj 2012

Fler prinsesstårtor



Det har blivit fler prinsesstårtor sydda, så om du är sugen så säljer jag gärna en till dig:)

torsdag 3 maj 2012

Vimplar

Ljusrosa nyanser i bl.a. Tildatyg



Blått och grått



Det är så roligt att sy vimplar! Dessa har fått flytta hem till ett syskonpar i Eskilstuna, men fler är under tillverkning:)