lördag 23 mars 2013

33-årskalas

Min födelsedagstårta hade jag tänkt ut innan hur jag ville att den skulle se ut, men cupcakesen dekorerades i sista minuten. Det fick bli en macaron på toppen av varje cupcake då toppingen blev för lös för att spritsa så där vackert som jag hade tänkt mig. Slutresultatet blev dock bra tycker jag och det fick bli en variant av "våningstårta" då tårta och cupcakes matchade så bra.




Jag fick så fina presenter att man kan tro att jag fyllde jämnt:-)

En vacker skål till min Mateussamling

Charmiga hönor...
och grodor


Snygga stövlar från Garden Girl som jag ska använda både då jag påtar i trädgården men även när man behöver slänga på sig ett par skor snabbt.



En vacker tavla i shabbychic-stil



Jag har länge lite sådär i smyg funderat på att köpa mig ytterligare en trotjänare till hushållet. Jag älskar ju min kitchenaid till allt som har med tårtor, cupcakes, grädde, smörkrämer osv att göra, men då jag numer också tycker det är roligt att baka bröd samt dubbla satser bullar så har en assistent lockat ett tag. På min födelsedag fick jag presentkort på Bagaren och kocken samt lite pengar, så med detta som bidrag slog jag till på en Ankarsrum:-) Nu ska här bakas eget bröd i mängder! Jippi!