lördag 22 mars 2014

Philip redan 2 månader



Lika som bär:-)


Såhär såg vädret ut igår, idag är det 10 grader varmt och sol;-)


Tror att Philip ärvt morbror Tommys läppar;-)


Syskonkärlek<3
 Tiden går så fort, det gäller att njuta varje dag av bebistiden. Philip har redan hunnit blir 2 månader! Vi var på 2 månaderskontroll i måndags då Philip var 7, 5 veckor. Han vägde då 5230 gram och var 57 cm lång (Joline vägde 4440 gram vid 8 veckors ålder). Barnläkaren som gjorde 2 månaderskontrollen gav Philip en okejstämpel i rumpan. Däremot så har han fortfarande kvar lite gulsot och levervärdena hade gått upp och blodvärdena gått ner när vi lämnade blodprover på Astrid Lindgrens barnmottagning senast.. Det betyder att vi måste komma tillbaka om tre veckor för nya blodprover. Lite orolig blir man allt:(


En snäll liten bebis är han och gör inte mycket väsen av sig om det inte är så att han är jättehungrig. Han vill gärna ha närhet hela tiden. Helst skulle han vara i famnen 24/7. Philip gillar inte att ligga och sova själv i sin vagga så det blir till att ligga på mammas mage och sova (man får väl offra sig för sina barn;-)


När han var 4 veckor började han möta blicken medvetet och några dagar senare kom det första medvetna leendet. Nu vid 8 veckors ålder skrattar han medvetet, mest åt pappa;-)


Storasyster är stolt över sin lillebror och visar gärna upp honom för kompisarna, men det sker ett och annat tjuvnyp på hemmaplan och hon är rätt hårdhänt ibland. Att väcka lillebror när han sover är en favorit hos Joline, men inte hos mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar