tisdag 13 november 2012

Dessertbord








  1. Tårtor med hemmagjord vaniljkräm och hallonmousse dekorerade med egengjorda rosor i sockerpasta.
  2. Macarons med vitchokladfrosting
  3. Äpple - och kanelmuffins toppade med kanelfrosting!
Mums för både ögon och tunga;-

Receptet på hallonmoussen jag använde i tårtorna hittar du här:
http://smulansbakblogg.blogspot.se/search/label/T%C3%A5rtfyllningar

Receptet på äpple - och kanelmuffins hittar du här: http://www.recept.nu/leila_lindholm/efterratter_och_godis/mjol/appel__och_kanelmuffins_med_crumble/
Jag hoppade över smulorna på toppen och spritsade istället cupcakesen med kanelfrosting.

Kanelfrosting (räcker till ca 12 muffins/cupcakes):
500 g philadelphiaost
3 dl florsocker
4 tsk vaniljsocker
8 tsk honung
2 tsk kanel
4 tsk marsánpulver

Vispa färskosten och florsockret en stund innan du tillsätter resten av ingredienserna. Fortsätt sedan att vispa tills du får en spritsbar konsistens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar