onsdag 6 juli 2011

Mmmm...Daimcookies!

Kakorna som Fredrik, min största kritiker, ger 10 poäng av 10! Även detta recept har jag fått av duktiga lillasyster Frida och kakorna är väldigt lätta att baka. Jag har bakat dem tre gånger. Första gången med Daim, andra gången med Schweizernötschoklad och tredje gången (idag) med Toblerone. Jag måste nog säga att de godaste kakorna blev nog de med schweizernötschoklad i:
200 g rumsvarmt margarin
4 dl vetemjöl
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 msk honung
2 st dubbeldaim eller 100 g choklad av annan sort (jag har tagit det jag haft hemma för tillfället)
Blanda alla ingredienser. Rulla bollar stora som Delicatobollar. Platta ut på plåt med bakplåtspapper.
175 grader ca 10 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar